Norris trekt FIA in twijfel, Marko gooit nog wat olie op het Mercedes-vuur | GPFans News

 • Gepubliceerd op Maand geleden

  GPFans NLGPFans NL
  abonnees: 67K

  Helmut Marko hekelt de mentaliteit van Mercedes als zijnde slechte verliezers. Daarnaast hoopt de adviseur voor komend seizoen op veranderingen in en rondom de wedstrijdleiding.

  Montage door: Ronan Postulart

  Volg ons op Spotify & Apple Podcast!
  Spotify: open.spotify.com/show/0b8OzYI...

  Apple: podcasts.apple.com/us/podcast...

  Download ook de GPFans App!

  Google Play | play.google.com/store/apps/de...
  AppStore | apps.apple.com/nl/app/gpfans/...

  Bekijk ook onze social media kanalen:

  Instagram: GPFansNL
  Twitter: GPFansNL
  Facebook: GPfanscom
  TikTok: www.tiktok.com/@gpfansnl

OUTLAW F1 +75
OUTLAW F1

Wat een jaar , na 30 jaar kijken is dit voor mij echt het mooiste jaar geweest, Zandvoort was epic en dan met deze laatste ronde het WK winnen wauw ๐Ÿฅฐ๐ŸŽ‰๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ bedankt weer voor het snelle duidelijke nieuws ๐Ÿ‘๐Ÿผ power to the max

A Fit Happy Life +78
A Fit Happy Life

โ€œDear Brits, please stop whining,โ€ emails Perter Jensen. โ€œJust to give a little perspective to all the Brits whining about the result: last week, when both drivers went outside the track, only Verstappen was penalised. Last week, when Verstappen tried to give back the lead and Hamilton drove his car into the back of Verstappenโ€™s, Verstappen was penalised. This week, when only Hamilton went outside the tracks and decided not give back the lead, nobody was penalised.

Formula Juan +18
Formula Juan

Wat ben ik blij dat ik sinds vorig jaar ben begonnen met F1 kijken. Als ik dit historische seizoen had gemist had ik dat voor m'n leven lang mezelf niet vergeven.

Marc Heylen +30
Marc Heylen

Bedankt Max voor de mooie en spanede wedstrijd, proficiat ๐Ÿฅ‡๐Ÿฅ‡๐Ÿฅ‡๐Ÿฅ‡๐Ÿฅ‡๐ŸŽ

OUTLAW F1 +7
OUTLAW F1

En jullie van GP FANS , bedankt voor jullie snelle duidelijke nieuws het hele jaar door ๐Ÿ™ bedankt ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ™๐Ÿ‘Š

Spek &Bonen +20
Spek &Bonen

Gefeliciteerd Max!!!!

Ton Kooman +32
Ton Kooman

Voor mijn gevoel heeft TEAM 33 onder aanvoering van max Verstappenmet hulp van team 11 terecht gewonnen.

Luc Wijdeveld +13
Luc Wijdeveld

Norris, ook al ben je een goede vriend van Max, je blijft een Engelsman .... Masi heeft correct gehandeld, heeft de race laten beslissen op het asfalt, Masi staat boven de reglementen en zo staat het ook beschreven, wat voor Mercedes maar moeizaam te accepteren is .... dit keer rolde het kwartje niet naar Mercedes, die zelf niet besloot om tot bandenwissel over te gaan, omdat ze gokte dat de safety car doorreed tot eide race, dat dit creatief door Michael Masi beslissing anders uitpakte .... mis gegokt en dan is het verlies heel zwaar, snap ik ook wel, kwartje rolt maar รฉรฉn kant op naar het team in beste tactische beslissingen.

Erik S +8
Erik S

Ik ben blij dat Verstappen kampioen is.

Wim Stenekes +14
Wim Stenekes

Mercedes heeft zelf de grootste fout gemaakt, om niet te pitten onder de safety-car ze zaten dus te ''pitten'' dus moeten ze niet zeuren !! GEWELDIG MAX !! het geluk kwam nu eindelijk jouw kant op...volgend jaar geen 33 meer maar de 1 proficiat !!!

Paul W +1
Paul W

De slotronde is er รฉรฉn om nooit te vergeten wat spannend.๐Ÿ˜Ž

Gerard Vriend +10
Gerard Vriend

RB toonde lef, zeurde verder niet over de positie van Lewis in het begin en tactisch sterk!

f W +17
f W

It was TOTTO who FAILED in his strategy..... That's why he is so mad,to cover up his miscalculation of the situations.... Screaming and pointing at everybody else . To distract the attention away from his OWN FAILURES.

martini668 +2
martini668

Wat een race wat een seizoen. Op naar volgend seizoen. Hopelijk is dat net zo spannend en wel een stuk eerlijker dan dit. Seizoen

rikkierikkie +8
rikkierikkie

Dus het zou wel eerlijk zijn nadat Mercedes er voor kiest om Hamilton niet te pitten tijdens een VSC of SC, en Red Bull daarop reageert en Verstappen wel laat pitten daarna Mercedes alsnog de kans te geven om de foute beslissing die ze in eerste instantie maken weer recht te breien?

BOB Muiler +6
BOB Muiler

Ik hoop dat max goed de fles aan de lip heeft gezet en al dit gezeik gister door het feesten heeft gemist. Wat een gedoe

wreagfe +1
wreagfe

Alle jongens en meisjes van de Mercedes fabriek: gefeliciteerd! ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ

MrShadowofthewind +5
MrShadowofthewind

Gaten verdwijnen altijd met een safety car, dus ik snap de klachten niet, meerdere malen heeft de safety car en rode vlag Hamilton gered, over het gehele seizoen gezien verdiende Verstappen het.

Jan van Holten
Jan van Holten

Mercedes had dit tactisch heel wat slimmer moeten aanpakken, daar is het fout gegaan. En dat terwijl ze absoluut de snelste auto hadden. Hamilton was letterlijk aan cruisen een groot deel van de tijd.

Tjoek2000 +17
Tjoek2000

Mercedes moet lekker stoppen met zeiken. Hebben de verdiende Constructors titel gekregen, en Max heeft op basis van zn prestaties compleet verdient de Drivers titel gewonnen.