FIA voerde controles uit aan auto Verstappen na Rusland, Hill snapt de verdediging van Bottas niet

 • Gepubliceerd op 3 maanden geleden

  GPFans NLGPFans NL
  abonnees: 67K

  De stewards van de FIA hebben de auto van Max Verstappen uitgebreid onder de loep genomen, na afloop van de Grand Prix van Rusland. De Red Bull met startnummer 33 kwam steekproefsgewijs naar voren en werd aan een grondige inspectie onderworpen, zo laat het autosportorgaan weten.

  Montage door: Ronan Postulart

  Volg ons op Spotify & Apple Podcast!
  Spotify: open.spotify.com/show/0b8OzYI...

  Apple: podcasts.apple.com/us/podcast...

  Download ook de GPFans App!

  Google Play | play.google.com/store/apps/de...
  AppStore | apps.apple.com/nl/app/gpfans/...

  Bekijk ook onze social media kanalen:

  Instagram: GPFansNL
  Twitter: GPFansNL
  Facebook: GPfanscom
  TikTok: www.tiktok.com/@gpfansnl

Danny +46
Danny

Max wordt vrijwel elke race via een "steekproef" gecontroleerd. Ik heb sterk mijn twijfels bij de methode van de FIA voor een steekproef.

RuudJH +4
RuudJH

RBR heeft met Perez al veel eerder fouten gemaakt. Ze hadden met de eerste pitstop al een undercut moeten proberen, ipv Perez maar achter Hamilton aan te laten zwemmen.

Forza Martini +51
Forza Martini

In tegenstelling tot D.hillhole snapmik precies waarom Bottas er helemaal schijt klaar mee is na deze “strategische” motorwissel. A man can only take so much.

#PuraLeña +4
#PuraLeña

Vraag me af op welke criteria men controles uitvoert.

Martin Basten +76
Martin Basten

"Het leek niet eens op racen"

H.P. Sligte
H.P. Sligte

Zou het mogelijk zijn dat Michael Masi en de andere zg officials af en toe een douceurtje van Mercedes krijgen om er voor te zorgen dat Louis Shame lton zoveel mogelijk uit de wind gehouden wordt ?

MC BARROSO +2
MC BARROSO

Ik vind het best hoor, al die regeltjes en controle's. Maar je krijgt een soort overkill aan regels, daardoor gaat de aardigheid van de sport vaak verloren. Of zoals Nicky Lauda ooit commentaar gaf over de inhaal actie bij de grote prijs van Amerika door Max: He did nothing wrong, they are killing the sport!@

Nexu Jin +36
Nexu Jin

Na jarenlang de schoothondje geweest te zijn voor Mercedes en Lewis. Vind ik het kritiek van Damon Hill op Bottas echt zo weer zure azijn gezeikt onder een vergrootglas waar het niet verdiend om daar tijd noch moeite aan die onzin te besteden.

Vuur Water +3
Vuur Water

Grappig dat ze gaan zeiken op Verstappen omdat Bottas hem te gemakkelijk doorliet. In lap 2 was het Alonso die Hamilton voorbij liet zonder enig gevecht. Max kon Alonso niet voorbij omdat deze bij Max wel zijn best deed om zijn positie te behouden. Kunnen we ook een gevalletje competitievervalsing noemen.

Laura Marijnissen +39
Laura Marijnissen

Steekproef van Max 'toevallig'? Denk het niet! Met dank aan de toevalligheden van de FIA. Ze wilden kijken of ze Max 'toevalligerwijs' nog een oor konden aannaaien. Wees dan eerlijk FIA!

visse264 +12
visse264

De FIA zal echt alles uit de kast trekken om te voorkomen dat Max kampioen wordt. Ze gaan zich echt nog wel mengen in het kampioenschap als Max het dreigt te winnen.

Rob +65
Rob

Haha die Bottas! Het kan em niks schelen, hij baalt dat hij achteraan gezet is met als doel om Verstappen af te houden en denkt "bekijk het maar lekker!".

Henno +5
Henno

Gaan ze straks ook controleren of Lewis met een omgekatte Bottas motor rijdt? Zal wel niet. Let op mijn woorden, Lewis doet geen motorwissel meer dit seizoen, dat heeft Bottas voor hem gedaan.

InstrumentAaa +11
InstrumentAaa

Bottas is er duidelijk helemaal klaar mee haha

BenLang77 +68
BenLang77

Haha Lewis fanboy Hill baalt van Bottas. Mooi man 👍

King Andy +2
King Andy

Fia ziet voor het eerst echte skills

BeeCee +14
BeeCee

Mercedes voert de steekproef uit voor de FIA zeker?!

Clown Clown +2
Clown Clown

Laat Mercedes zicht maar druk maken om hun eigen motor.

2304lb +22
2304lb

Het is niet in de planning dat Max wereldkampioen wordt……

tyrone boboo +1
tyrone boboo

Is dit niet de vierde keer dit seizoen dat de red bull extra wordt bekeken? Kimi was ook al eens eerder aan de beurt geweest.