Jos Verstappen haalt uit via Twitter: 'Met je kinderachtige commentaar' | GPFans Race Day #9

 • Gepubliceerd op Jaar geleden

  GPFans NLGPFans NL
  abonnees: 67K

  Jos Verstappen haalt uit via Twitter naar NOS, Lewis heeft het record van Schumacher gebroken en Bottas stelt opnieuw teleur: "Ik weet niet wat er gebeurde"

  Download ook de GPFans App!

  Google Play | play.google.com/store/apps/de...
  AppStore | apps.apple.com/nl/app/gpfans/...

Timo Schrijver +75
Timo Schrijver

Ik denk niet dat Hamilton de beste coureur is, maar ik denk wel dat Mercedes de beste auto ooit heeft

Jaar geleden
Finni Mulder +39
Finni Mulder

Kunnen jullie een video maken over de situatie van Vettel bij Ferarri van het moment?

Jaar geleden
Ryanma_a +143
Ryanma_a

Schumacher kon ook presteren met slome auto's, Hamilton kreeg áltijd een goede auto

Jaar geleden
Jaap de Wind +2
Jaap de Wind

Weer super samengevat. Kan nu de andere F1 kanalen overslaan :-)

Jaar geleden
PAUL'S World of Wonder +56
PAUL'S World of Wonder

Hamilton is een goede racer, maar zet Max in exact dezelfde auto, met dezelfde specs en aantal PK's, en dan praten we wel verder... ;-)

Jaar geleden
Jarno auf dem Brinke +12
Jarno auf dem Brinke

Ik moet zeggen dat ik lewis een mega kampioen vind en dat hij verschrikkelijk hard kan rijden. Maar aan zijn auto is ook nog nooit wat mis geweest. Beste coureur allertijde weet ik nog niet...

Jaar geleden
GRoss074
GRoss074

Hamilton is gewoon de beste, beste statistieken...gewoon bij neerleggen. Mooie verdiensten van hem en zn team. De rest moet gewoon zorgen dat je beter wordt. Klaar.

Jaar geleden
Bram Beekes +9
Bram Beekes

Hamilton is wel goed, maar wordt ook gedragen door Mercedes. Hij heeft zeker talent begrijp dat niet verkeerd en is zeker een van de beste coureurs. Maar ik vind het onzin van Ja Hamilton heeft meer wins dan Schumacher dus hij is beter ga is kijken naar %racewins want vroeger waren er minder races

Jaar geleden
Victorius Verschueren +17
Victorius Verschueren

Ik ben zelf niet de grootste fan van Hamilton en ik zie heel vaak de reactie’s dat Hamilton altijd de beste auto heeft gehad en zo voort maar ik denk dat niemand kan ontkennen dat Lewis Hamilton ondanks alles toch 1 van de beste race coureurs ooit is in de geschiedenis van de sport.

Jaar geleden
Ton Kooman +1
Ton Kooman

Goed gedaan door Hamilton én Max. Tevens WÉÉR de snelst pitstop voor Max.... Sublieme samenwerking dus tussen Max en zijn crew

Jaar geleden
Clubber Lang +4
Clubber Lang

Lewis is bijna de meest succesvolle coureur aller tijden. Of je de beste bent is helemaal niet te zeggen met verschillend materiaal en al helemaal niet over verschillende decennia. Hij maakt geen fouten maar tegelijkertijd kan je stellen dat hij niet zo extreem op de limiet hoeft te rijden in de race met die auto waardoor je ook minder snel een fout zal maken. Oftewel, het valt simpelweg niet te zeggen.

Jaar geleden
Racing Clips +1
Racing Clips

Hamilton versloeg als rookie Alonso. Daarna heeft Hamilton vaak sterke teamgenoten gehad, zoals Alonso, Button en Rosberg. Schumacher zette in zijn contract altijd dat hij nr1 was en had slaafjes. Waar Senna en Shumi controverse hadden is Hamilton een stuk cleaner.

Jaar geleden
Björn Broekhuis +1
Björn Broekhuis

Hij kan goed racen maar heeft ook de beste auto

Jaar geleden
Martijn
Martijn

Super toffe video👍💪🏻😃

Jaar geleden
Hilbert Kuipers +6
Hilbert Kuipers

Goeie video’s met duidelijke en enthousiaste voice over in abn. Maar die repetitieve apathische “hoi” op het eind, daar mag wel iets stijlvollers voor komen gecombineerd met een CTA. :)

Jaar geleden
manhead +1
manhead

Tot op heden is Lewis nummer 1.

Jaar geleden
Go Willem
Go Willem

Mercedes F1 is wel het beste team aller tijden.

Jaar geleden
Sarah Connor +2
Sarah Connor

Jos is altijd eens stuk agressiever geweest dan zijn zoon... zie ex vriendin en zijn races en zijn interviews. Dat heeft dus geen positief effect op de prestaties.. maar wel spectaculairder.

Jaar geleden
Alex Brusket
Alex Brusket

Wel eens met Jos, bij de NOS staan ze toch al niet bekend om hun F1 expertise en die omroep Max opmerking past mooi bij de Dinky Toys opmerking waar NOS coryfee Mart Smeets zich raceliefhebbend Nederland al jaren geleden niet echt te vriend maakte.

Jaar geleden
Julian Put +1
Julian Put

Hamilton is bijna wereld kampioen geweest op 1 punt na in 2007 (rookie seizoen) en won hij t in 2008. Goede auto maar niet de beste. Ferrari had op dat moment een betere auto. De jaren 2009-2013 waren simpel weg niet te doen. Brawn, Ferrari en Red Bull hadden betere wagen met geweldige coureurs als Vettel, Button en Alonso. Toch kon Lewis hier en daar met zijn langzamere Mclaren soms de hoogste trede bereiken. Schumi kon dat ook, net als Senna, Prost, etc. Max zal naar alle waarschijnlijkheid dit rijtje ook halen. Op dit moment kunnen we Max en Lewis niet vergelijken. Twee totaal verschillende auto’s en rijders. Beide die in dezelfde auto stappen zal denk ik ook nooit gebeuren. Daarnaast iedere fan die alleen naar Max kijkt en niet naar de rest, weet dus niet waar die over praat🙃 Achteraf zullen we pas zien en horen wat Lewis betekent heeft voor de sport. Max zal t hopelijk overnemen maar laten we nog even genieten van een van de beste allertijden

Jaar geleden