'Red Bull heeft bewijs tegen Hamilton over schuld aan crash Verstappen' | GPFans Week-End

 • Gepubliceerd op 6 maanden geleden

  GPFans NLGPFans NL
  abonnees: 67K

  Deze editie van GPFans Week-End staat grotendeels in het teken van de crash van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië. Het incident tussen Verstappen en Lewis Hamilton heeft de gemoederen de afgelopen dagen namelijk flink beziggehouden. Toto Wolff is van mening dat Hamilton onschuldig was, terwijl het team van Red Bull volhoudt dat de Brit wel degelijk schuldig is aan het ongeval. Red Bull overweegt daarom om in beroep te gaan en heeft een advocaat in de arm genomen.

  Martin Brundle heeft van mensen binnen Red Bull Racing vernomen dat het team kan bewijzen dat Lewis Hamilton volledig schuldig is aan de zware crash van Max Verstappen. De Mercedes-coureur zorgde er met een touché voor dat Verstappen met hoge snelheid in de bandenstapels terechtkwam en mogelijk laat Red Bull het daar niet bij zitten. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Formule 1-journalist Brundle kan de Oostenrijkse renstal namelijk bewijzen dat Hamilton de fatale bocht voor Verstappen harder nam dan in elk ander rondje.

  Montage door: Ronan Postulart

  Download ook de GPFans App!

  Google Play | play.google.com/store/apps/de...
  AppStore | apps.apple.com/nl/app/gpfans/...

  Bekijk ook onze social media kanalen:

  Instagram: GPFansNL
  Twitter: GPFansNL
  Facebook: GPfanscom
  TikTok: www.tiktok.com/@gpfansnl

Sil Ik +4
Sil Ik

Fijn dat er toch meer duidelijkheid gezocht wordt 👍🏻👏🏻💋🍀

Cas de Been +22
Cas de Been

Altijd leuk als er weer een video van jullie online komt!!

#PuraLeña +91
#PuraLeña

Erg pijnlijk dat door ander veroorzaakte schade niet gevrijwaard is voor budget cap en maximale motor componenten.

Madaxo +39
Madaxo

Kans dat het terug gedraaid wordt is heel klein denk ik. Maar Red Bull moet dit gewoon blijven uitmelken... Dit het hele seizoen voor de voeten van Lewis , Toto en Mercedes gooien. Ook bij elke twijfelachtige beslissing van de FIA. Advocaten, nieuw bewijs, interviews... Je kan er een hele tijd mee vooruit. Max zelf moet zich daar verre van houden natuurlijk...

Marcel +137
Marcel

Hamilton krijg op social media zo'n beetje de hele wereld over zich heen , ook van niet Verstappen fans :)

MudMattie _ +56
MudMattie _

I am a huge fan of lewis but this accident was definetly his fault! He hasn’t shown any respect while he was celebrating his victory

Robert uit Amsterdam +2
Robert uit Amsterdam

This is how you do it to get rid of your competitor: you place your front wheel between the front and rear wheel of your competitor and then you brake a bit. Bye Bye competitor. Hamilton's false intenties has become clear.

Dodo Kuiken +144
Dodo Kuiken

Volgens mij is de FIA rijp voor een grote reorganisatie.

Alex Blomme +10
Alex Blomme

ik weet het ongeval met hamilton vs verstappen maakt veel los bij de mensen , nu ik ben ook een verstappen fan en koop zelfs op zijn website shirts en andere dingen , maar om te zeggen dat perez in hamilton te knallen is niet mooi , team red bull zou zich nooit zo laten verlagen , ik denk dat team mercedes en red bull het eens goed moeten uit praten dat zo iets nooit meer gebeurd , laat het een jaar worden dat we een terechte wereldkampioen krijgen !!!!!

BuuThaKid +16
BuuThaKid

Regels worden pas aangepast wanneer iemand iets tegen mercedes doet! We zien nu dat Red Bull lekker bezig is en komt de fia telkens met domme regels om ze nog moelijker te maken. Mercedes zou dit nooit eerlijk winnen! Max is de betere coureur en daar is hamilton bang voor! Dit is de 2016 lewis again!

pro fahrer +10
pro fahrer

RedBull will win over Merc,Ham and FiAmg...

sjors sjors +8
sjors sjors

Hamilton zijn auto was sneller en Max verdedigde. Alleen in de bocht waar het allemaal gebeurde had Hamilton gas los moeten laten. Als iemand voor je kruist om te verdedigen is het niet handig om dan vol gas door te rijden.

BunzingJeeper +7
BunzingJeeper

Die comments over dat het zonde is dat ze hier tijd aan verspillen snap ik niet. Ten eerste gaan Horner en Marko hier niet zelf achteraan natuurlijk. Zoals vermeld zijn er advocaten mee bezig. Ten tweede is het toch logisch dat je je punt wil maken en argumenten wilt aandragen om de sport eerlijker en veiliger te maken?

Marcel Wildeboer +3
Marcel Wildeboer

Veel te onder gewaardeerd, je verdiend veel meer volgers…..

Ramon Dijkgraaf +70
Ramon Dijkgraaf

Daarnaast je kan als buitenste rijder nooit voorspellen dat de binneste niet instuurd op de apex, 33 rijd zijn lijn en 44 niet. Ik zie geen mogelijkheid waar 33 schuldig is aan dit ongeluk

Nieko +70
Nieko

Ik hoop dat de orange army zich kan gedragen op Zandvoort. Lees her en der trieste opmerkingen en plannen die zeker niet bij F1 horen. Laat Max maar antwoorden op de baan.

1202 Alarm
1202 Alarm

Aye, that's right. Max Verstappen, the only driver in F1 with TWO halos.

chrissdevanoツ +12
chrissdevanoツ

Beetje dramatisch allemaal weer van Marko, maar hij heeft er iig wel gelijk in dat het strafsysteem moet worden bijgewerkt. Als je het idd vergelijkt met die straffen van Perez kan het niet zo zijn dat twee minimale straafen gelijk zijn aan iemand compleet van de baan af beuken.

CaptainDutch [AFKLM179] +3
CaptainDutch [AFKLM179]

Super trof en makkelijk Lewis de schuld geven, maar als je Max zijn onboard ziet dan denk er misschien anders over (ik zeg niet dat het Max zijn schuld is)

SyndiCate Gaming +7
SyndiCate Gaming

Zoveel F1 drama hebben we recentelijk niet gehad. Al het gedoe omtrent de Ferrari motor was hier niets bij