DIT is waarom VERSTAPPEN niet naar MERCEDES moet VERTREKKEN | GPFans Special #2

 • Gepubliceerd op 2 jaar geleden

  GPFans NLGPFans NL
  abonnees: 67K

  In deze editie van GPFans Special hebben we het over Max Verstappen en waarom hij niet snel zal vertrekken naar een team als Mercedes of Ferrari.

  Download ook de GPFans App!

  Google Play | play.google.com/store/apps/de...
  AppStore | apps.apple.com/nl/app/gpfans/...

GPFans NL +18
GPFans NL

Check ook onze GPFans Special over de dominatie van Mercedes!

2 jaar geleden
Kazimierz Bujakiewicz +20
Kazimierz Bujakiewicz

Lekker bij RedBull blijven. Loyaliteit siert een mens. Max is daar begonnen en daar moet dit project afgemaakt worden. Lees: minimaal 3x wereldkampioen!

2 jaar geleden
R Harting +6
R Harting

De Renault motor vervangen door de Honda is een gouden greep geweest. Veel minder uitval en een steeds sterkere motor. Ik verwacht spektakel in het nieuwe seizoen!

2 jaar geleden
Dani +2
Dani

5 jaar lang is Hamilton+mercedes(behalve 2016) te dominerend geweest. Max en Red Bull zijn degene die daar een eind aan gaan maken en ons een nieuw tijdperk in brengen. Ik kijk er naar uit!

2 jaar geleden
Chicco +8
Chicco

Honda had in 2000 een project met Jos verstappen, ik zie dit als project 2.0 met weer een Verstappen en is Honda veel aan gelegen om het nu waar te maken i.s.m RBR.

2 jaar geleden
Marry Berkouwer +2
Marry Berkouwer

Ze hebben allemaal n goede periode en aan die v Mercedes gaat n eind komen en is RB weer aan de beurt. Met Max gaat t wat sneller denk ik, dus lekker blijven, zit in n goed team en heeft t naar zn zin toch?

2 jaar geleden
PewDiePie Reviver +2
PewDiePie Reviver

Nuttige video! Een aanrader ik zou zeker abonneren omdat ik heel erg van ben van Max Verstappen!

2 jaar geleden
Hans S.
Hans S.

Denk dat ze bij Merc echt wel Max zouden willen hebben, maar ze weten ook dat het tussen Ham en Max niet gaat werken. Denk dat Max Red Bull voorlopig wel trouw blijft, als het de Japanners lukt om meer PK uit de motor te krijgen( met het chassis zit het wel snor) is de kans om kampioen in 2020 te worden groter.

2 jaar geleden
henk middelhuis +46
henk middelhuis

Max moet gewoon bij red bull blijven,als enige optie Mercedes???

2 jaar geleden
ryanthelioncatšŸ¦šŸˆ +1
ryanthelioncatšŸ¦šŸˆ

Dus wat je zegt is dat er geen reden is voor Verstappen om niet naar Mercedes te vertrekken? De video laat eigenlijk zien dat je prima naar Mercedes kan gaan omdat alles toch koffiedik kijken is en helemaal vanaf 2021 maar goed. In elk geval, zou leuk zijn Nyck de Vries over twee jaar via Toro Rosso bij RB te zien, kan Max wel naar Mercedes

2 jaar geleden
percy de vries +2
percy de vries

Redbull is flinke stappen aan het maken en de samenwerking met honda kan redbull weer naar de top tillen max gaat vettel 2.0 worden en 5 wk titels halen achter elkaar

2 jaar geleden
wreagfe
wreagfe

Ik denk dat Max uiteindelijk dezelfde route als Vettel gaat bewandelen: eerste wat titels met RBR. Dan naar Ferrari, met het verschil dat Max Ferrari wel wat titels gaat bezorgen.

2 jaar geleden
IcyPolar_
IcyPolar_

Max moet gewoon lekker blijven zitten. Gasly daarin tegen moet wel naar een ander team, Force India of Ferrari zou een goede keus voor hem zijn.

2 jaar geleden
Jan Wind
Jan Wind

Max heeft de kans gekregen bij RB, gepakt en bewezen dat hij die kans waard is. Zoals het nu gaat beloofd veel voor de toekomst. En het is mooi dat Max loyaal is naar het team. Zij kunnen ook veel van hem leren over de afstelling van het chassis. Bovendien wordt Honda per wedstrijd sneller maar blijft betrouwbaar. Voor de sport zou het mooi zijn als Max volgend jaar voor RB echt met Mercedes en Ferrari kan strijden om de titel en dat wij, als fans, fantastische wedstrijden gaan zien.

2 jaar geleden
Bas Heinen +1
Bas Heinen

Winnen is 1. Maar een team naar de top brengen is natuurlijk ook iets speciaals. Denkt dat die daar ook voor gaat

2 jaar geleden
mark nvt
mark nvt

Dat Max bij RBR is en blijft heeft vooral te maken met het trouw zijn aan het team dat Max de kans heeft gegeven om F1 te rijden. Max heeft inderdaad vertrouwen in het team en in de motor maar die vertrouwen kan niet lang op de proef gehouden worden. Verder is het altijd maar de vraag wie de sterkste team heeft. De verschillen liggen zo verschrikkelijk in het detail dat een tiende van een seconde per ronde het verschil kan maken tussen een top team en een middenmoter. Dus Ferrari zit er volgend jaar ook gewoon weer bij, net als Mercedes en RBR. En het is altijd maar weer de vraag hoe de middenmoters het volgend jaar gaan doen. Vergeet niet dat Williams vroeger ook een top team was, moet je zien hoe snel dat kan veranderen in Formule 1.

2 jaar geleden
Marcel wol
Marcel wol

Helemaal mee eens. Lekker bij rb blijven Max

2 jaar geleden
franjannee
franjannee

Max komt er wel, en het liefst met red bull. de suprematie van mercedes duurt niet lang meer.

2 jaar geleden
Sjaak De Winter +2
Sjaak De Winter

Ben overtuigd, Max moet bij Red Bull blijven.

2 jaar geleden
Toni van Oortmerssen +1
Toni van Oortmerssen

Het zou zoveel mooier zijn als Max met RB kampioen wordt dan met Mercedes dat toch al nagenoeg alles wint.

2 jaar geleden