Dutch Grand Prix mogelijk in gevaar, Ecclestone denkt dat Hamilton niet meer terugkomt | GPFans News

 • Gepubliceerd op Maand geleden

  GPFans NLGPFans NL
  abonnees: 67K

  Bernie Ecclestone verwacht dat Lewis Hamilton volgend seizoen niet meer in de Formule 1 zal racen. De zevenvoudig wereldkampioen zou volgens Ecclestone niet over zijn teleurstelling, van het verlies van de wereldtitel, heen kunnen komen.

  De Grand Prix van Nederland kan volgend jaar wellicht niet doorgaan. Volgens natuurclubs is de vergunning die de provincie Noord-Holland heeft afgegeven niet rechtmatig. Zo zou de uitstoot van stikstof niet op de juiste manier zijn berekend, dat wordt bevestigd door een deskundige die door de rechtbank is aangesteld.

  Montage door: Ronan Postulart

  Volg ons op Spotify & Apple Podcast!
  Spotify: open.spotify.com/show/0b8OzYI...

  Apple: podcasts.apple.com/us/podcast...

  Download ook de GPFans App!

  Google Play | play.google.com/store/apps/de...
  AppStore | apps.apple.com/nl/app/gpfans/...

  Bekijk ook onze social media kanalen:

  Instagram: GPFansNL
  Twitter: GPFansNL
  Facebook: GPfanscom
  TikTok: www.tiktok.com/@gpfansnl

Paul W +94
Paul W

Ik denk niet dat Hamilton stopt mat racen die komt gewoon terug.

28 dagen geleden
OUTLAW F1 +103
OUTLAW F1

Als Lewis echt zou gaan stoppen , dan zou het heel cool zijn als Nick de Vries er in gaat , NL VS UK . en jullie van GP FANS bedankt voor het brengen van het snelle duidelijke nieuws een jaar lang 🙏👍🏼. De beste wensen voor iedereen . Volgend jaar weer, power to the max

28 dagen geleden
Thijs Piersma +59
Thijs Piersma

Nederland is het enige land waar er wordt gepraat over dit soort onzin bij een grand prix. In Oostenrijk heb je ook een leider die veel aan het klimaat denkt, maar toch graag een race wil hebben omdat het goeie promotie is voor het land. Nederland heeft de laatste tijd alleen maar slecht nieuws in het buitenland m.b.t. corona en rare dingen van de koninklijke familie. De grand prix was vorige jaar al goeie publicatie voor Nederland en als ze het volgend jaar hetzelfde doen zal het waarschijnlijk weer goeie publicatie zijn voor Nederland.

28 dagen geleden
Ninja Squad +74
Ninja Squad

Ik vind het jammer, Max en Lewis hebben een geweldig gevecht gehad.

28 dagen geleden
Leen de Jong +7
Leen de Jong

Eerst maar es zien met een nieuwe auto en nieuwe regels, het is onmogelijk om te speculeren, vast staat dat Max tot de max gaat, yo héé yo hoo🤩

28 dagen geleden
Rientie +33
Rientie

Voorafgaand aan afgelopen seizoen was er ook gezeik rond Hamilton door zn contract wat nog niet verlengd werd, en guess what? Hij is teruggekomen. Ik denk dat nu hetzelfde zal gebeuren

28 dagen geleden
Yarno Kuipers +8
Yarno Kuipers

Ik zou het mooi vinden als Bottas terug mag naar Mercedes, en Nyck de Vries naar Alfa Romeo. Je kunt nooit iemand gelijk in een topteam plaatsen als diegene voor het eerst in F1 rijdt.

28 dagen geleden
- Mikabe +9
- Mikabe

Als er iets leuks is in NL waar duizenden mensen plezier aan beleven dan moet dat zo snel mogelijk om zeep geholpen worden door twee of drie mensen die tegen zijn. 🙄

28 dagen geleden
Laika24102007 +1
Laika24102007

Thanks to the marshals, thanks to Vettel, Saintz and Alonso, Verstappen did get his last lap, not thanks to Masi ...

21 dag geleden
Carol Moers +13
Carol Moers

Hamilton heeft al aangegeven bij Wolf dat hij gewoon blijft en zijn contract uit zal dienen .dus maken jullie maar niet al te blij.

28 dagen geleden
Jerry Rutten +1
Jerry Rutten

Ik zou ook stoppen uit frustratie en teleurstelling als mijn team, waar ik al jaren voor rijd, bij de laatste safety car van het jaar, waar het ergens over gaat, me niet op rode banden zet.

21 dag geleden
dutchguy1975 +35
dutchguy1975

Als Lewis inderdaad stopt, dan laat hij z'n ware aard zien alles is leuk als je alle titels met gemak aan elkaar rijgt, maar zodra je een keer verlies van een ander team dan is het huilie huilie. In dat geval heb je daar een mooi Engelse uitspraak over "Good riddens".

28 dagen geleden
Joop Evertse +3
Joop Evertse

Hamilton laat niets van zich horen en vestigd hiermee weer de volle aandacht opzich! Hij komt wel terug.

28 dagen geleden
StickySteez StickySteez +1
StickySteez StickySteez

Als Hamilton gaat dan heeft hij de klein beetje respect die ik nog heb verloren. Zo lang heeft hij gezegd dat hij zin in heeft in het nieuwe regelen en dat hij blijft…

21 dag geleden
Xavier Corten +21
Xavier Corten

Ik hoop dat nyck de vries mag rijden voor Mercedes maar dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren maar wel een toffe video

28 dagen geleden
Patrick +1
Patrick

Lijkt me een mooi plekje voor jou Sebastiaan :)

28 dagen geleden
randar1969 +3
randar1969

Ik wens die natuurclubjes veel sucess een van de eigenaren van circuit Zandvoort zit in het koninkhuis, die directe lijnen hebben naar Rutte. Daar wordt desnoods een uitzonderingswetje voor gemaakt.

28 dagen geleden
Menn0 Eelkema +9
Menn0 Eelkema

Ik zou Nico hulkenberg wel in de Mercedes willen zien

28 dagen geleden
Dave +11
Dave

Lewis is één van de grootste coureurs allertijden, een absolute topper op de baan en een strijder voor gelijkheid naast de baan. Gewoonweg een legende van de sport. Maar als hij echt door dit verlies er mee stopt, zou ik dat wel een beste smet op zijn carrière vinden. Lewis kan makkelijk nog een paar jaar meevechten om de titels, hij moet zich niet laten kennen door het afgelopen kampioenschap.

28 dagen geleden
Mr Infinity +3
Mr Infinity

Wow Hamilton stopt.. moet Rosberg terug komen 😍

28 dagen geleden