AlphaTauri deelt 'eerste beelden' van 2022-bolide, Gasly ziet kansen bij Red Bull verdampen

 • Gepubliceerd op 19 dagen geleden

  GPFans NLGPFans NL
  abonnees: 67K

  Pierre Gasly hoopt nog altijd op een zitje bij Red Bull Racing, maar ziet door de prestaties van Sergio Pérez zijn kansen verdampen. De Fransman kreeg in 2019 de kans bij het topteam, maar werd halverwege het seizoen gewisseld door tegenvallende prestaties.

  De Formule 1 gaat in aanloop naar het 2022-seizoen flink op de schop. De sportieve reglementen worden aangepast en er wordt een nieuwe generatie auto's geïntroduceerd. Met name dat laatste wekt de interesse van veel fans. Ook het uiterlijk van het wapentuig krijgt door de nieuwe richtlijnen namelijk een behoorlijke facelift. AlphaTauri deelt in een nieuw promotiefilmpje alvast een glimp van de nieuwe wagen. De auto wordt niet tot in detail weergegeven, maar het schetst een goed beeld van de AlphaTauri-livery op de 2022-wagen.

  Montage door: Ronan Postulart

  Volg ons op Spotify & Apple Podcast!
  Spotify: open.spotify.com/show/0b8OzYI...

  Apple: podcasts.apple.com/us/podcast...

  Download ook de GPFans App!

  Google Play | play.google.com/store/apps/de...
  AppStore | apps.apple.com/nl/app/gpfans/...

  Bekijk ook onze social media kanalen:

  Instagram: GPFansNL
  Twitter: GPFansNL
  Facebook: GPfanscom
  TikTok: www.tiktok.com/@gpfansnl

Tom Dekker +14
Tom Dekker

Ik denk dat je Gasly er beter naast kan zetten. Beter je teammaatje dan volgend('23) jaar je tegenstander. Net als sainz, hadden ze beter kunnen houden. Maarja je kunt niet iedereen houden en beginnersfouten zijn nou eenmaal lastige kwesties in top teams. Hoop dat ie volgend jaar naast max rijdt. Genoeg bewezen daar, en volgende jaar klaar voor RB en podium samen met max.

14 dagen geleden
rvdlaar +6
rvdlaar

Alpha Tauri moet zorgen dat ze Gasly ondersteunen zoals RB dat doet voor Max.

14 dagen geleden
The Carnivore Santa +2
The Carnivore Santa

Hij verdient een kans bij red bull.. dat zal komend jaar moeilijk worden, maar een perspectief bieden is wel belangrijk.

14 dagen geleden
RunsWithBears +4
RunsWithBears

Volgend jaar misschien. Perez heeft een wisselend jaar gehad, maar ik denk dat hij met zijn prestaties zonder twijfel nog een jaar bij Red Bull verdient.

14 dagen geleden
Lucas +3
Lucas

Ik vind dat gasly nog een extra kans moet krijgen.

14 dagen geleden
Francosporto Heimans +1
Francosporto Heimans

Gasly met t zelfde gemak waarmee hij weg gepromoveerd werd gewoon weer terug promoveren en dan eens zien of Checo net zo veel puntjes bij elkaar sprokkelen zal als Pierre in “21 deed …

14 dagen geleden
Noud Ockeloen
Noud Ockeloen

Probeer Checo nog een jaartje dan gaan bekijken hoe hij het doet misschien nog een jaartje extra en zo verder elk jaar evalueren en mocht het team besluiten om hem te vervangen dan pas kijken na een waardige opvolger. Persoonlijk zou ik hem zo ie zo wat tijd gunnen om beter te worden en simpel weg hem te houden omdat er geen betere is opdit moment als tweede coureur naast Max. Misschien komt er over ee tijd wel iemand beschikbaar die geschikt is....!

14 dagen geleden
Nico +4
Nico

Ik zie gasly eerder voor McLaren rijden dan dat terug keert naar red bull maar toekomst in F1 is moeilijker te voorspellen dan anders

14 dagen geleden
wietse boersma +1
wietse boersma

Gasly zou voor zijn eigen carrière misschien zelfs buiten de redbull familie gaan zoeken.

Dag geleden
Marcel Wildeboer +1
Marcel Wildeboer

Weer lekker op tijd …

14 dagen geleden
dutchguy1975
dutchguy1975

Ik denk dat Gasly niet zomaar het even beter zou doen dan Perez bij RBR. De Fransman werd helemaal zoek gereden door Max en door de extra spanning die erop stond om te presteren ging hij alleen maar achteruit. Bij AT is het nu allemaal iets minder op het randje van presteren en je rijd makkelijker naar de maximale performance van de wagen.

14 dagen geleden
bramusa
bramusa

Ferrari, McLaren en Mercedes zitten niet zomaar kansen de komende jaren. Voor nu is AlphaTauri het beste F1 team als hij ooit wel omhoog wil klimmen.

14 dagen geleden
Dennie Bee +1
Dennie Bee

Het animaiefilmpje toont weinig nieuws helaas. Het is de oude livery op de nieuwe model-auto, zoals ook al in juli 2021 door alle teams werd getoond.

14 dagen geleden
Henny Wortman
Henny Wortman

Gasly moet zich er gewoon bij neerleggen. Verder leverd hij goed werk bij AT, zit daar goed op zijn plek. Ik denk, als hij terug zou komen bij RBR, dat het drama weer opnieuw zou beginnen

14 dagen geleden
Its_Squeezy +1
Its_Squeezy

Laat die jongen maar mooi bij alphatauri miss heeft hij volgend jaar wel een hartstikke goeie auto en kan ie mee doen aan de top en dan kan daarna altijd nog gekeken worden of ze checo wisselen met gasly aangezien checo z’n contract afloopt aan t eind van aankomend seizoen

14 dagen geleden
Arie Dekker
Arie Dekker

Pierre Gasly is niet de koude kikker die Max is.

14 dagen geleden
Leonardo Luc
Leonardo Luc

Gasly for sure, nothing bad about Checo but RB needs to keep him.

14 dagen geleden
FrenzyX03
FrenzyX03

Goede video !

14 dagen geleden
rvdlaar
rvdlaar

Hopelijk wordt dat niet de AT livery…er moet toch wel een mooier design mogelijk zijn?

14 dagen geleden
Lars gaming +2
Lars gaming

Ik ben fan van pjer gasly dus hopelijk

14 dagen geleden