Hamilton vreest Verstappen opnieuw in Baku, Mercedes overweegt protest Red Bull | GPFans

 • Gepubliceerd op 8 maanden geleden

  GPFans NLGPFans NL
  abonnees: 67K

  Als Red Bull Racing in Baku weer met de flexibele achtervleugel aan de start verschijnt, dan zal Mercedes officieel in beroep gaan bij de FIA. Toto Wolff vind namelijk dat Red Bull een oneerlijk voordeel overhoudt aan de achtervleugel.

  Lewis Hamilton gaat niet langer aan de leiding van het kampioenschap in de Formule 1. Doordat Max Verstappen de Grand Prix van Monaco wist te winnen en Hamilton slechts zevende werd, gaat de Nederlander nu aan kop. Ook de volgende race, in Azerbeidzjan, wordt weer lastig, zo voorspelt Hamilton.

  Montage door: Remco van Putten

  Download ook de GPFans App!

  Google Play | play.google.com/store/apps/de...
  AppStore | apps.apple.com/nl/app/gpfans/...

  Bekijk ook onze social media kanalen:

  Instagram: GPFansNL
  Twitter: GPFansNL
  Facebook: GPfanscom
  TikTok: www.tiktok.com/@gpfansnl

cees vriend +270
cees vriend

Toen Mercedes hun trucjes hadden moest Red Bull ook maar genoegen nemen met wachten en dat ze het alsnog een tijd mochten gebruiken, dus toto hoeft niet zo te klagen. Het zweet breekt hem uit nu ze er achter komen dat het toch echt nu wel eens kon gaan gebeurden dat Red Bull het kampioenschap kon gaan winnen. Dan is altijd alles fout

Ron Steenbergen +81
Ron Steenbergen

Zoals max al zei, laat het op de baan maar zien. De vleugel is door de keuring gekomen, dus net als het DAS zou redbull (en alle andere teams waar Mercedes niet om zeurt) gewoon het seizoen moeten kunnen afmaken.

Iwan V +205
Iwan V

Mercedes zegt tegen Red Bull "DAS is niet eerlijk ".

rvdlaar +8
rvdlaar

Belangrijkste is dat de FIA consistent oordeelt. Overigens, RB was niet de enige met binnen de regelgeving flexibele onderdelen. Verder moet de FIA niet nieuwe tests doen, die hebben ze gedaan en de in opspraak gekomen onderdelen zijn getest tegen de huidige reglementen en vervolgens goedgekeurd door de FIA.

Uxenve +79
Uxenve

Hamilton beweert heel mans dat hij persoonlijk niets kon verbeteren aan de race en gooit zijn team volledig onder de bus. Hamilton kon zelf ook tegenspraak geven over zijn pitstop. Hij zat echter alleen maar in huilie huilie mode en was duidelijk niet bezig met de race. Daarnaast kwalificeert bottas zich op plek 3 en hamilton op plek 7 met een groot gat in tienden van een seconde. Je gaat mij niet wijs maken dat lewis het maximale uit die auto heeft gehaald met de kwalificatie. Het zat hem niet lekker dat de auto niet goed was en dan gaat hij wederom in huilie huilie mode ipv focus mode. Hieruit krijg ik toch steeds meer de indruk dat hamilton de laatste jaren gewoon het betere spul heeft gehad en het niet per se aan zijn kwaliteiten ligt. Een echte kampioen focussed zich 100% voor iedere race, iets wat hij klaarblijkelijk de afgelopen jaren niet hoefde te doen

Koen Pouwels +16
Koen Pouwels

Theorie: Hamilton en Toto zijn samen nog 1 jaartje bij Merc gebleven om Hamilton zijn wereldrecord op een volgende WK’s te laten bereiken. Red Bull gooit nu een beetje roet in het eten waardoor ze naar dingen gaan zoeken in de hoop de auto van Red Bull weer langzamer te maken. Ben benieuwd naar andere opinies.

extra playstationaccount +63
extra playstationaccount

Oh oh wat loopt iedereen overal te verkondigen dat Max nu in eens fouten gaat maken nu hij een echte kans heeft op de Wereld titel. Hamilton is en blijft een grootheid maar de enige die echt kraakt onder de druk is meneer Hamilton zelf. Het seizoen is nog lang maar meneer Hamilton staat al 2-0 voor qua flinke fouten.

wreagfe +56
wreagfe

Lewis "Marathon" Hamilton mag een voorbeeld nemen aan hoe LeClerc omgaat met een terugslag.

bynahelemaal +6
bynahelemaal

Altijd leuk om te horen hoe elk circuit een red bull circuit is om vervolgens, tijdens de race preview, de stats in beeld te zien met de afgelopen 5 winnaars: ham bot ham ros ham

Paul W +3
Paul W

Het was een mooi podium deze race ik heb genoten.😊

Nardus Demmers +1
Nardus Demmers

Bedankt weer het de laatste nieuws van de F1jongen.... ! Ben daar altijd wel benieuwd naar ... zeker als er meer te vertellen is nu Max bovenaan staat 😁!

adriaan Timmermans +7
adriaan Timmermans

Wat Wolf zegt klopt geen moer van. Ik heb het al meerdere malen op attent gemaakt kijk de beelden terug van Portugal daarop is precies te zien hoeveel de vleugel voor de bovenste flap doorbuigt en dat is niet een beetje. later zie je ook de voorvleugel van Max ook op camera en dat is normaal.

DutchTrains +2
DutchTrains

Gisteren was de BESTE race zondag ooit, ten Voorde wint, Max wint, chase Elliott wint en rinus VK start p3

G.J. KOSTER +2
G.J. KOSTER

Hamilton is een geweldige coureur die al 7 jaar met het beste materiaal rijdt. Maar het is ook een vrij saaie coureur zonder ballen. Max is het type coureur waar we allemaal graag naar kijken.

Anwar Aslander +25
Anwar Aslander

Huilie gooit liever zijn team onder de bus dan naar zichzelf te kijken en als redbull punten kwijt raakt door de achter vleugel zou Mercedes hun titels van 2020 moeten inleveren

#PuraLeña +1
#PuraLeña

Honda heeft de compleet nieuwe motor nu goed kunnen testen op meerdere types circuits.

Henny Siglé +5
Henny Siglé

Pff de klaagzang is weer begonnen. Goeie video bedankt ! Wat een mooie prestatie van Max hè, hij flikt het gewoon weer. Ik hoop dat het in Baku nog een keer lukt. Misschien moet Lewis wat meer op de simulator gaan oefenen haha vind hij zo leuk maar niet heus hij vind dat zonde van zijn tijd !! Fijne dag allemaal !! 👍☺

James Bond +5
James Bond

Wel grappig hoe Toto zei dat hij alleen naar zichzelf kijkt en niet naar andere teams. Nu het niet mee zit gaat ie zitten janken over Red Bull zijn achtervleugel.

Jesra Rumahlewang
Jesra Rumahlewang

2:58

Tim +6
Tim

Een keer is er een slecht weekend voor mercedes en gelijk klagen terwijl het probleem bij hun zelf ligt

Volgende

Top 10 Best Singing Auditions of ALL TIME!!!!!

26:50

Top 10 Best Singing Auditions of ALL TIME!!!!!

Compilation Beast

Weergaven 34 mln.

Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm

1:49:55

Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm

Aşk Mantık İntikam

Weergaven 1,9 mln.

Evlilik Hakkında Her Şey 15. Bölüm

2:20:39

Evlilik Hakkında Her Şey 15. Bölüm

Evlilik Hakkında Her Şey

Weergaven 723K

This Airliner Was Doomed To Crash (But It Didn’t) | Qantas 32

25:42

Boeing 747 nearly CRASHES into Central Athens.

21:38

The HARDEST SONGS to sing on The Voice | Top 10

17:59

The HARDEST SONGS to sing on The Voice | Top 10

Best of The Voice

Weergaven 6 mln.